Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen kahta osaavaa ja motivoitunutta LIIKUNTAPAIKKOJENHOITAJAA

Tehtäviin kuuluvat Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n monipuolisten liikuntapaikkojen ylläpitotehtävät, käytettävien laitteiden hoito-, huolto- ja seurantatehtävät sekä erilaisten urheilutapahtumien järjestelytehtävät. Keskeisinä ylläpitotehtävien kohteina ovat sisäpalloilun monitoimihalli Elenia Areena, jalkapallohalli, lämmitettävä tekonurmi, pesäpallon hiekkatekonurmi, luonnonnurmialueet sekä Kaurialan yleisurheilustadion mutta myös muut yhtiön hallinnassa olevat liikuntapaikat Hämeenlinnan alueella. Asiakaspalvelu, käytön valvonta ja käyttäjien ohjaaminen kuuluvat olennaisena osana jokapäiväisiin työtehtäviin.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on liikuntapaikkojenhoitajan koulutus, muu soveltuva tutkinto tai vähintään kolmen vuoden työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Valituilta henkilöiltä edellytetään kokemusta liikuntapaikoilla käytettävien koneiden ja laitteiden käytöstä ja huollosta, asiakaspalvelutaitoja sekä kohtuullisia tietoteknisiä taitoja.

Työaika tehtävässä on 38.75 h/vko. Palkkaus määräytyy Avainta ry:n työehtosopimuksen (AVAINTES) mukaisesti. Työ on vuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä. Työvuorot sijoittuvat klo 06.30-23.00 väliselle ajalle. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Työ alkaa 15.1.2018 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisesti 15.12.2017 mennessä osoitteeseen toimisto(at)hmlliikuntahallit.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat liikuntapaikkojen esimiehet Hannu Örn, p. 03 621 5562 / hannu.orn(at)hmlliikuntahallit.fi tai Pertti Sopenperä p. 03 621 2714 / pertti.sopenpera(at)hmlliikuntahallit.fi.

Lisätietoja liikuntapaikoista www.hmlliikuntahallit.fi, lisätietoja Hämeenlinnasta www.hameenlinna.fi.PALAUTE

Toivomme palautetta käyttäjiltä parantaaksemme palveluamme. Voit lähettää vapaamuotoisen palautteen osoitteeseen toimisto(at)hmlliikuntahallit.fi


Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy
Kiekkoritarinkuja 3 A
13130 Hämeenlinna

Puh. 03-621 2558

Asiakaspalvelu avoinna:
maanantai-perjantai
klo 9.00–15.00

Muut yhteystiedot

Asiakasrekisteri- ja tietosuojaseloste