Hauhon liikuntahalli sijaitsee Hauhon Yhtenäiskoulun kanssa samassa kiinteistössä. Halli on otettu käyttöön v.2007. Neliöitä on 800, siinä on massalattia mutta se on jaettavissa vain kahteen loosiin. Hallissa on mahdollisuudet pelata salibandyä, lentopalloa, koripalloa ja sulkapalloa. Käsipallo-/futsalmaalit löytyvät hallista mutta rajaviivat puuttuvat. Ja tietenkin normaali jumppa - ja tanssitoiminta onnistuu tilossa.
Varustukseen kuuluu myös koottava näyttämö ja irtotuoleja jotka mahdollistavat erilaisten tapahtumien järjestämisen.
Kentän pitkällä sivulla on toisessa päässä pieni katsomo.

Hallissa on tällä hetkellä vapaita harjoitusvuoroja.

 

Hauhon liikuntahallin kuntosali sijaitsee myös samassa koulukiinteistössä. Sali on varustettu vapailla painoilla joiden kimpussa häärivät mm. Sisun painonnostajat. Vuoden 2011 alussa saliin saatiin uusia Technogymin painopakkalaitteita käsipainojen,soutulaitteen ja kuntopyörän lisäksi. Samassa yhteydessä kulkulätkät vaihtuivat uusiin mutta Hauhon palvelupiste hoitaa edelleen "lätkien" ohjelmoinnin ja rahastuksen.
Maksun voi hoitaa pankkikortilla tai Liikunta-/kulttuuriseteleillä, myös käteismaksu on mahdollinen.

Eteläisten koulun sali on n. 250 neliön kokoinen siisti puulattiasali. Korkeus mahdollistaa hyvin lentopallon pelaamisen. Tilasta löytyvät myös  korit ja sulkapallorajat. Salin voi tarvittaessa jakaa kahtia ja ylhäällä on pieni katsomo.

Salissa on tällä hetkellä vapaita harjoitusvuoroja.PALAUTE

Toivomme palautetta käyttäjiltä parantaaksemme palveluamme. Voit lähettää vapaamuotoisen palautteen osoitteeseen toimisto(at)hmlliikuntahallit.fi


Hauhon liikuntahalli
Tanhuantie 2
14700 HAUHO
03-621 2558

Hauhon liikuntahallin kuntosali
Tanhuantie 2
14700  HAUHO
03-621 2039 (Hauhon palvelupiste), 03-621 2558

Eteläisten koulun sali
Hauhontie 1585
14770  ETELÄINEN
03-621 2558