Syksyn 2017 Senioriliikuntakortin myynti alkaa 26.6.2017. Kortin voi ostaa Hämeenlinnan kaupungin palvelupiste Kastellista tai kirjastojen yhteydessä olevissa palvelupisteistä Hauholla, Kalvolassa, Lammilla, Rengossa sekä Tuuloksessa, niiden aukioloaikoina. Kortin hinta syyskauden 2016 osalta on 35€ ja se on voimassa 1.7.–31.12.2017. 

Senioriliikuntakortin voivat ostaa 70 vuotta täyttäneet tai vuoden 2017 aikana 70 vuotta täyttävät hämeenlinnalaiset. Kortilla pääsee ilman sisäänpääsymaksua Hämeenlinnan ja Lammin uimahallien allasosastoille ja kuntosaleille niiden aukioloaikoina maanantaista lauantaihin klo 15.00 saakka. Hämeenlinnan Liikuntahallien Hauhon, Iittalan ja Rengon kuntosalit ovat myös käytettävissä maanantaista lauantaihin klo 15.00 saakka ilman erillistä maksua.

Kortilla saa myös lisäalennuksia seuraavien liikuntakeskuksien normaaleista eläkeläishinnoista: Kuntoilukeskus Anastacium, Aulangon kylpylä sekä Hämeenlinnan Tanssi- ja liikuntakeskus.

Senioriliikuntakortti on Hämeenlinnan kaupungin toimintaa, jolla kannustetaan ikäihmisiä itsenäiseen liikuntaan ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Hämeenlinnan Liikuntahallien ohjatut liikuntaryhmät maksavat erikseen.

KORTILLA SAATAVAT EDUT NÄET PAINAMALLA TÄSTÄ

Lisätietoja:

Johtava liikunnanohjaaja
Markus Rantsi
p. (03) 621 5561
markus.rantsi(at)hmlliikuntahallit.fi

 

 

9-KORTTI

Hämeenlinnan Liikuntahallit tarjoaa 9-korttin haltijalle etuna sisäänpääsyn Lammin uimahalliin 2 eurolla. Lisätietoa 9-kortista ja sen eduista löydät nuorisopalveluiden sivuilta.PALAUTE

Toivomme palautetta käyttäjiltä parantaaksemme palveluamme.

Kirjoita palaute