Vuoden 2019 Senioriliikuntakortin myynti alkaa 19.12.2018. Kortin voi ostaa Hämeenlinnan kaupungin palvelupiste Kastellista tai kirjastojen yhteydessä olevissa palvelupisteistä Hauholla, Kalvolassa, Lammilla, Rengossa sekä Tuuloksessa. Kortin hinta on 75 € ja se on voimassa 1.1.–31.12.2019. Senioriliikuntakortin voivat ostaa 70 vuotta täyttäneet tai vuoden 2019 aikana 70 vuotta täyttävät hämeenlinnalaiset.

 Hämeenlinnan uimahalli ja uimahallin kuntosali ovat käytettävissä ilman sisäänpääsymaksua maanantaista lauantaihin klo 15.00 saakka. Lammin uimahalli on käytettävissä maksutta kaikkina aukioloaikoina. Etuihin kuuluu myös Hämeenlinnan Liikuntahallien Hauhon, Iittalan ja Rengon kuntosalien maksuton käyttö. Lisäksi kortilla saa alennuksia Kuntoilukeskus Anastaciumin, Aulangon kylpylän, Hämeenlinnan Tanssi- ja liikuntakeskuksen sekä Hämeenlinnan tasapainoklinikan normaaleista eläkeläishinnoista.

 Senioriliikuntakortilla saa uimahallin kassalta Hämeenlinnassa uimahalliin kertarannekkeen ja Lammilla avaimen. Mikäli asiakkaalla on jo olemassa sarjaranneke, Senioriliikuntakortti-tuote voidaan ladata myös tälle rannekkeelle. Sarjarannekkeella erillistä käyntiä kassalla ei tarvita, vaan asiakas voi siirtyä suoraan kulkuportille. Sarjarannekkeita myydään viiden euron hintaan Hämeenlinnan ja Lammin uimahallien kassoilla.

Senioriliikuntakortti on Hämeenlinnan kaupungin toimintaa, jolla kannustetaan ikäihmisiä itsenäiseen liikuntaan ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Hämeenlinnan Liikuntahallien ohjatut liikuntaryhmät maksavat erikseen.

KORTILLA SAATAVAT EDUT NÄET PAINAMALLA TÄSTÄ

9-KORTTI

Hämeenlinnan Liikuntahallit tarjoaa 9-korttin haltijalle etuna sisäänpääsyn Hämeenlinnan ja Lammin uimahalleihin 2 eurolla. Lisätietoa 9-kortista ja sen eduista löydät nuorisopalveluiden sivuilta.

 

VAMMAISKORTTI

Hämeenlinnan ja Lammin uimahallit ovat vammaiskorttikohteita. Tarkemmin vammaiskortista voi lukea osoitteesta www.vammaiskortti.fi. Uimahalleissamme:

Vammaiskortin haltijan avustaja tai tukihenkilö pääsee aina maksutta palveluumme silloin, kun kortissa on A-merkintä.
Toimitiloissamme on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen.
Toimitiloissamme on esteetön WC
Toimitiloissamme on selkeät opasteet
Toimitilojemme läheisyydessä on mahdollisuus Invapysäköintiin.
Katsomossamme on pyörätuolipaikkoja.
Koko henkilökuntamme on sitoutunut parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan vammaista asiakastamme.

 Lisätietoja erityiskorteista:

Johtava liikunnanohjaaja
Sarianna Ollikainen
Puh. (03) 621 2451
Etunimi.sukunimi(at)hmlliikuntahallit.fiPALAUTE

Toivomme palautetta käyttäjiltä parantaaksemme palveluamme. Voit lähettää vapaamuotoisen palautteen osoitteeseen toimisto(at)hmlliikuntahallit.fi